Ερυθρού Σταυρού 23, Τρίπολη
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Τελετές Μπούκας Ιωάννης

 
Στο γραφείο τελετών Μπούκας Ιωάννης, που διατηρεί τις εγκαταστάσεις του στην Τρίπολη Αρκαδίας, αναλαμβάνουμε τελετές (κηδείες και μνημόσυνα), δείχνοντας την απαραίτητη διακριτικότητα και τον πρέποντα σεβασμό.
 

Κηδείες

 
Το γραφείο τελετών Μπούκας Ιωάννης, που εδρεύει στην Τρίπολη, αναλαμβάνει με σεβασμό και αξιοπιστία κηδείες για τα αγαπημένα σας πρόσωπα σε όλη την Ελλάδα, φροντίζοντας να είναι όλα όπως ακριβώς πρέπει, ώστε να τιμήσετε τον δικό σας άνθρωπο, που έφυγε από τη ζωή.

Η πείρα και η ευαισθησία μας μάς επιτρέπει να αντιλαμβανόμαστε πλήρως την δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεστε και την ψυχολογική σας κατάσταση, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζουμε τον καθένα από εσάς με διακριτικότητα και αληθινό ενδιαφέρον.
 

Μνημόσυνα

 
Η ομάδα μας στο γραφείο τελετών Μπούκας Ιωάννης στην Τρίπολη οργανώνει μνημόσυνα, με επαγγελματισμό και ευαισθησία, για να τιμηθεί ο εκλιπών, με τον τρόπο που επιθυμείτε, σε τιμές, που ανταποκρίνονται με την σημερινή οικονομική κατάσταση.

Το τελευταίο που επιθυμούμε σε αυτές τις δύσκολες στιγμές είναι να σας δημιουργήσουμε πρόσθετα άγχη, αντιθέτως, το μόνο που θέλουμε ουσιαστικά είναι να σας εξυπηρετήσουμε, αναλαμβάνοντας κάθε λεπτομέρεια: αγγελτήρια, στολισμός, δίσκος μνημοσύνων (διανομή και προετοιμασία)
 
 
 
 
Γραφείο τελετών Μπούκας Ιωάννης
 
Ερυθρού Σταυρού 23
221 00 Τρίπολη
(δρόμος νοσοκομείου)
 
Τηλέφωνο: +302710242484
 
Κινητό τηλέφωνο: +306999242484